Om mig och min kennel

DSC_0965

Välkommen till oss!

Jag som har kenneln heter Malin och jag bor med min man och vår pojke på en liten gård utanför Skåne Tranås. Vi har även en vuxen dotter som inte bor hemma men som delar vårt hundintresse. Förutom hundarna så har jag också ett stort hästintresse och mitt hjärta tillhör den Nordsvenska brukshästen.

 

Våra valpar växer upp inomhus med oss och tillbringar de första veckorna i sovrummet för att sedan flytta ut i köket och ta del av vardagen.

Vi är på en hel del hundutställningar men jag tränar även viltspår och nosework. Jack russell terriern är ju en mångsidig ras som man kan göra det mesta med.

För mig som uppfödare är det viktigt att avelsdjuren är hälskontrollerade,friska och rastypiska. Jag gör även BPH med alla mina hundar efter ett års ålder och ni valpköpare får gärna hänga på, en rolig erfarenhet och en merit för er hund. För mig är det ett viktigt verktyg i avelsarbetet.

När man köper valp hos oss så är den

Registrerad i SKK

Dolda fel försäkrad i Sveland

Regelbundet avmaskad

Veterinär besiktigad, chippad och leveransklar när den är 8 v gammal

Man får ett valppaket med sig till sin valp med mat, halsband och koppel,tandborste och en bok som heter Nya valpboken, full av roliga träningstips och hjälp i vardagslydnad. En fäll som luktar mamma och syskon, godis, ben och favorit leksaken.

Jag trimmar er valp första gången och hjälper er sen med att komma igång med trimning av pälsen. Jag passar även er hund om ni ska bort och om jag har möjlighet, det är bara att fråga. Jag finns naturligtvis alltid tillhands för alla frågor man kan tänka sig att ha som valpköpare.

Är du intresserad av rasen eller på valp från oss och vill träffa våra vuxna hundar innan så är man alltid välkommen hit!

Ring eller maila så bokar vi en tid

VÄLKOMMEN